2017. április 21., péntek

Nyár - Wittenberg



Kedves Szülők!



Az idei nyárra is tervezünk egy kerékpáros túrát, és erről szeretném tájékoztatni Önöket.


2017-ben 500 éves a reformáció, így nyáron Wittenbergbe kerekezünk a fiúkkal Pozsony, Prága és Drezda érintésével (Prágától az Elbát követve).


A fiúkat már kérdeztem, hogy lenne-e kedvük a kiránduláshoz. Elég sokan jelezték azt, hogy igen, de jó lenne, ha pontos létszámot tudnék! Így most arra kérném Önöket, hogy beszéljék meg otthon, nem ütközik-e más programjukkal, s a visszautazáskor hozzon 10.000 Ft előleget, aki komolyan gondolja, hogy jönne.


(Pályázni is fogunk, de ha nem nyerünk, az utazást akkor is megvalósítjuk.)

Sajnos a költségeket még nem tudom pontosan, mert a szállásokat még szervezzük. Talán a kempingek és a plébániák lesznek a legolcsóbbak. (Persze, ha netán valakinek vannak rokonai az útvonalon, s befogadnának pár hálózsákos, sátras diákot egy-egy estére, akkor – kérem – gondoljanak ránk!)


Élelmiszert is vinnénk magunkkal, hogy csak a legszükségesebbeket kelljen megvennünk. Szép Levente azt mondta, hogy édesapja elkísérne bennünket kocsival.


Ami még nagy kérdés, hogy miként jutunk haza. Ezért is szeretnénk megtudni a pontos létszámot, mert hazafelé személyekkel és bringákkal is számolnunk kell. (Csak kifelé tekerünk.)


Időpont: 2017. júl. 1-8/9. (szombat – szombat/vasárnap)


Az útvonal gyönyörű, vannak hegyek és rengeteg látnivaló! Krakkó után bárkinek ajánlom, aki szeret biciklizni!


A blogon folyamatosan lesznek információk!

Amennyiben kérdésük van, kérem, jelezzék!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése